Хороскоп за деня – 7 май 2023, неделя   Овен Не планувайте

...
 Хороскоп за деня – 7 май 2023, неделя
  Овен
Не планувайте
Коментари Харесай

Девите да внимават, има риск да бъдат въвлечени в съмнителни авантюри

 Хороскоп за деня – 7 май 2023, неделя
 

Овен
Не планувайте нито пътешестване, нито пазаруване на техника! Може през днешния ден да получите примамливо предложение, на което да не може да откажете. Не бързайте обаче да отговаряте с „ да “. Внимателно обмислете всички плюсове и минуси.

Телец
Преди обед избягвайте споровете! Следобед пристрастеностите ще отшумят и ще ви е по-леко. Денят не е добър за нови запознанства. Няма да има вероятност във връзката ви.

Близнаци
Снижете малко условията си към колегата си! В този ден всичко може да се обърка, в случай че оставите гневът да ви завладее. Желателно е да изчистите отрицателната сила от вкъщи, като обиколете със запалена свещ цялото жилище, само че се задържите по-дълго при ъглите.

Рак
Ще срещнете хора с скъпи хрумвания и оферти. Може би ще ви оказват помощ да отриете в себе си непознати заложби. С помощта на другари пък елементарно може да разрешите някои от проблемите си.Ако желаете да се откажете от нездравословен табиет, може да започнете от през днешния ден.

Лъв
Всяка препирня може да ви извади от равновесие. Постарайте се обаче да контролирате възприятията си! Ако ви е мъчно, затворете очи за няколко секунди и си представете по какъв начин виталната сила се разлива по тялото ви и ви успокоява. Заемете се с делата, които ви носят наслаждение! 

Дева
Не вземайте значими решения! Може да се изложите, тъй като сте прекомерно импулсивни и хазартни. Има риск да бъдете въвлечени в съмнителни случки. Не подписвайте контракти! Уязвими са очите. Не ги претоварвайте!

Везни
Възможни са финансови проблеми. Стойте надалеч от хората, които оферират способи за печелене на „ лесни “ пари, с цел да не се окажете излъган! Съдбата може да сервира подарък на самотните, само че не си правете проекти за бъдещето! В този ден връзките са краткотрайни. 

Скорпион
Това е един от дните, в които може да се каже, че звездите ви обичат и закрилят. Ще ви върви и в службата, и в любовта, само че единствено в случай че не задавате непотребни въпроси и не си изяснявате връзките. Ако ви следва да тръгнете на дълъг път, е по-добре да не е през днешния ден. 

Стрелец
Изпълнени сте с сила и оптимизъм. Може да постигнете положителни резултати във всичко, само че сами без да разчитате на непознати обещания. Семейните ви връзки ще се подобрят. Възможни са приятни изненади. Самотните ще срещнат сродна душа, само че връзката ще е краткотрайна.

Козирог
Не може да се справите сами със сърпрайзите на ориста. Ако ви се постанова да пазарувате, има риск стоката да се окаже некачествена. Възможни са и финансови проблеми. Хармония ще има най-малко в дома ви.

Водолей
Ако ви предложат помощ, не отхвърляйте, тъй като ще ви мъчно да се справите сами с всичко! Възможни са повреди. Отделете повече внимание на децата си! Може да поправите грешките, които сте допускали.

Риби
Готови сте да се заемете с реализирането на план, над който много време сте умували или да стартирате бизнес. Имате за това благословията на звездите. Не правете обаче огромни покупки! В връзките с обичания човек бъдете деликатни, тъй като има риск да се скарате!

за всички зодии

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР